Şenay Gürler (Fatoş)


Avrupa Yakası Şenay Gürler (Fatoş)
Şenay Gürler, İzmir doğumlu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema - Televizyon Fotoğrafçılık ana sanat dalı mezunu.
İzmir Sanat Tiyatrosu'nda oynadığı ''İçerdekiler'' ve ''Ödenmeyecek'' oyunları ve TRT İzmir Televizyonu'nda sunuculuğunu yaptığı bir çok programın ardından, 1993 yılında istanbul'a geldi.

''Sahte dünyalar'' , ''kara melek'' , ''eyvah Kızım Büyüdü'' , ''İkinci Bahar'' , ''Biz Size Aşık Olduk'' ve ''Avrupa Yakası" gibi bir çok diziden tanıdığımız Şenay Gürler, eklam filmlerinde ve tanıtımlarda seslendirme ve seslendirme yönetmenliği yapmaya devam ediyor.

Aksanat'ta Margeret Duras'ın ''Parkta'', Yeni Tiyatro'da Nazım Hikmet'in ''Yaşamak güzel şey be kardeşim'' oyunlarında yer alan Gürler, Oyun Atölyesi'nde ise üç sezon boyunca ''Ermişler ve Günahkarlar'' ve ''Dolu düşün Boş Konuş'' oyunlarında yer aldı.

Kısa bir süre sonra vizyona girecek olan Reha Erdem'in yönetmenliğindeki ödüllü film ''İnsan nedir ki'' filmiyle seyirciyle buluşacak olan Şenay Gürler, Show TV ekranlarında ''Sen Olsaydın'' ile izleyenleri heyecanın doruklarına çıkarıyor...

TV - SİNEMA
İlk Aşk Kısmet 2006
Çinliler Geliyor Ayşe 2006
Acemi Cadı Selda 2006
Döngel Karhanesi Sabahat 2005
Şansa Bak Neşe 2004
Korkuyorum Anne İpek 2004
Avrupa Yakası Fatoş 2004
Biz Size Aşık Olduk Güzin 2002
Cinlerle Periler Ümran 2001
Tatlı Hayat 2001
Eyvah Kızım Büyüdü 2000
Çılgın Bediş Emel (fizik öğretmeni)
Kara Melek Nesrin 1996
Kaygısızlar Cazibe 1994

1 yorum:

gerizeka dedi ki...

sivilcen yok ve çok güzelsin ama ben daha güzelim hem sen 40 yaşında göstermiyosun